SÅDAN DESIGNER OG UDVIKLER EN ERFAREN GRAFIKER DIN NYE WEBSHOP

Det skal være simpelt at starte en professionel webshop. At udvikle en webshop er helt klart mere omfattende end en almindelig hjemmeside, men vores webudviklere klarer alt fra design og udvikling til opsætning af betalingssystemer og integration med sociale medier m.m. Du skal kun tænke på din forretning.

Vi baserer vores e-handels-løsninger på den vidt udbredte open-source platform WooCommerce. Det er en åben standard, som mange andre webbureauer og udviklere også arbejder med. Vi hoster også gerne din webshop og yder løbende support. Du kan få det lige som du vil have det.

Som en del af vores service, instruerer vi dig grundigt i brugen af webshoppen – alt fra oprettelse af produkter og kategorier til tips om søgemaskineoptimering og markedsføring på f.eks. Facebook og Instagram. Og voila … så har du en nem webshop og kan begynde at sælge varer online.

Har du samtidig behov for en grafiker til at udarbejde design af logo eller salgsmateriale på print eller tryk, så sørger vi for den røde tråd gennem hele markedsføringen.

www.homejunkie.dk – flisestickers – folie til fliser

SIMPEL OG BILLIG WEBSHOP ELLER DEN HELT STORE PAKKE?

Pris for en webshop starter fra 16.000,- hvis du lige som Home Junkie her selv opretter produkterne i shoppen.

EKSEMPLER PÅ HJEMMESIDER OG WEBSHOPS VI HAR UDVIKLET

Webshop til Jyderup Smykker

Hjemmeside til Golfskoven

Hjemmeside til Djurs Brændesalg

Hjemmeside til Madkompagniet

Hjemmeside til aculife.dk

Webshop til HomeJunkie.dk
Webshop til ABC-Centret.dk
Hjemmeside til Hell Friis Over Band
Hjemmeside til Danskbådskole.dk