Cases2021-10-05T21:27:31+01:00

MERE ÆSTETIK I MARKEDSFØRINGEN!

Don’t tell me – show me! Her er eksempler på alt fra logodesign og emballagedesign til brochurer,
webbannere og design af hjemmesider. Både kunderne og jeg er stolte af at vise resultaterne frem.

NYT SCANPAN PRODUKTKATALOG UDE NU

Til 2020-sæsonen har vi i samarbejde med Scanpan udviklet et nyt layout til kataloger, prislister, brochurer m.m. Stilen går igen i alle materialer, så brand’et fremstår moderne, ensartet og professionelt overalt i verden.

Fotos står den altid kreative Søren Gammelmark for.

Du kan se flere eksempler på samarbejdet med Scanpan her »

NYT EKSKLUSIVT NATURKOSMETIK-BRAND

Jordens Urter er et nyt brand inden for naturkosmetik, som introducerer et balanceret økologisk koncept med omtanke for skønhed, sundhed og miljø.

Logodesign og layout af etiketter står ThomasKristensen.com bag. Ønsket var en grafisk stil, der appellerer til den moderne og kvalitetsbevidste kvinde, der ønsker en effektiv og eksklusiv hudpleje udelukkende med naturens egne virkemidler.

ELEGANT WEBSHOP TIL SMYKKEBUTIK

Jyderup Smykker er meget mere end en lokal sjællandsk smykkebutik. Det er også en velfungerende webshop, som med dette nye mobilvenlige design har opnået endnu mere succes. Brugeroplevelsen og overskueligheden er stærkt forbedret. Samtidig har den logiske opbygning gjort det nemmere for Google at indeksere siderne, og det har givet bedre placeringer på Google.

Se webshoppen her

LAYOUT AF SKABELON TIL SYDDJURS BIBLIOTEK

Bibliotekerne i Syddjurs udarbejder selv deres eventprogram to gange om året. De havde et ønske om modernisering af layoutet, og vi udviklede en ny skabelon, som både er nem at arbejde med og let af overskue for læseren. Samtidig blev der layoutet nye plakater, som matcher brochuren.

Se programmet her.

LOGO TIL MUSIKHUSETS COCKTAILBAR

Da Musikhuset Aarhus i 2019 ombyggede overetagen for at åbne ny brasserie og cocktailbar, arbejdede vi sammen om navnet og design af logo, der skulle matche ambitionerne om at skabe et moderne og livligt sted. I tråd med husets musikalske omgivelser faldt navnet på MAESTRO.

Se andre logo-cases her »

RENT KATALOGDESIGN

I branchen for rengøringsartikler er Minatol i Aarhus en væsentlig aktør. Deres nyeste katalog blev layoutet og produceret af ThomasKristensen.com i et lyst og “rent” design med fokus på overskuelighed, professionalisme og lækker papirkvalitet.

Kataloget er trykt hos CS Grafisk i Hadsten, og du kan se det her …

RULLENDE BIBLIOTEK VÆKKER OPMÆRKSOMHED PÅ DJURSLAND

Syddjurs Biblioteks bogbus stod for at blive moderniseret, og til denne opgave blev vi udvalgt som grafisk leverandør. I glimrende samarbejde med bibliotekets team designede vi et nyt logo til Det Rullende Bibliotek. Friske farver blev tilføjet og et motiv, der leder tankerne hen på, at bibliotekerne udover udlån af bøger også er et kulturelt samlingssted for mennesker i alle aldre.

Folien er printet og monteret af William Skilte i Randers.

AKUPUNKTUR BEHANDLER LIDELSER I KROP OG SIND

Aculife er en akupunkturklinik med lokaler i Hornslet og Risskov, og i 2019 har klinikken fået moderniseret sin hjemmeside af ThomasKristensen.com – med nyt layout, nye tekster og nye fotos. Og ikke mindst med flotte anbefalinger fra nogle af de mange tilfredse kunder, der har haft stor gavn af behandlingerne hos Tine.

Hjemmesiden er udviklet i WordPress og kan opleves på aculife.dk

FORNY DIT HJEM PÅ FÅ MINUTTER MED FLOTTE FLISE STICKERS

Er du klar til at forny din bolig på få minutter? Hos vores samarbejdspartner HomeJunkie.dk finder du inspiration til nyt badeværelse og køkken på den nemme måde. Vi har designet flere fine motiver til webshoppens flisestickers, som bliver trykt på vandafvisende folie.

Vores team af webshop-udviklere har designet Home Junkies SmartWeb-løsning, som er supernem at redigere og tilpasse efter behov for kunden. Skal vi også hjælpe JER i gang med e-handel?

DOKUMENTHÅNDTERING I MODERNE INDPAKNING

EDH Technologys softwareløsninger håndterer store virksomheders fakturaer og dokumenter på en yderst smidig og effektiv måde. Og nu har de også fået en velkomponeret webløsning, der matcher niveauet af deres professionelle software.

Selvfølgelig udviklet i WordPress med fokus på brugervenlighed, iøjnefaldende design og søgemaskinevenlig tekst. Se hjemmesiden her

HELL OF A PARTY!

Kopiband når de er bedst … kun få kan lave en fest som det forrygende Hell Friis Over Band. Med en professionel fotograf til rådighed, var ingredienserne klar til at designe en stemningsfuld hjemmeside med fullscreen baggrundsbilleder fra bandets koncerter.

Og med integration af bandets facebookside, er der automatisk opdatering af nyheder og dermed liv på hjemmesiden. Se løsningen på www.hellfriisoverband.dk

NYT LOGO MED KLAR AARHUS-PROFIL

VUC Aarhus gennemgik ved årsskiftet en stor forandring ved at skifte navn til Aarhus HF & VUC. Fokus skulle nu ligge på, at her var det oplagte gymnasiale tilbud lige midt i Aarhus by, og med dette udgangspunkt blev der udviklet et grafisk design med en simplificeret Aarhus-skyline med nogle af byens mest ikoniske pejlemærker.

Den specialudviklede typografi er der også arbejdet videre med, da der var behov for at tegne nye, unikke bogstaver til logoet.

ONLINE-RENOVERING AF DEN GAMLE KRO

Den Gamle Kro i Hornslet vil altid være gammel, men derfor kan man sagtens være frisk og moderne alligevel. Med den nye re-designede hjemmeside, præsenteres menuer, værelser, selskabslokaler og alt hvad kroen ellers tilbyder på en langt mere æstetisk og overskuelig vis.

Hjemmesiden er designet og udviklet af ThomasKristensen.com

EKSKLUSIV BROCHURE TIL SCANPANS KOBBERSERIE

Maitre D’ er en elegant serie af miniature køkkenudstyr fra Scanpan i højglanspoleret kobber og stål. Lige nu er en friskpresset brochure på vej ud i Europa – layoutet og produceret af ThomasKristensen.com. Få et eksemplar hos din lokale forhandler eller se den her