GØR NOGET EKSTRA UD AF JERES EMBALLAGEDESIGN

Hvilken oplevelse får dine kunder, når de står med dit produkt i hænderne? Matcher produktets emballagedesign kundens forventninger til produktet? Giver sammensætningen af billede, farver og tekst mening – og virker det indbydende og troværdigt?

Når vi udvikler layout til emballager og produktlabels, bliver der tænkt mange tanker omkring virkemidler i forhold til målgruppen. Produktet skal via sin emballage vække opmærksomhed på den helt rette måde: Signalere troværdighed og professionalisme, gøre kunden nysgerrig, og i sidste ende – få kunden til at lægge DIT produkt i kurven.

EKSEMPLER PÅ EMBALLAGE-KONCEPTER, VI HAR DESIGNET

Jordens Urter

EMBALLAGE: Konceptet er renhed med hvide etiketter og lyse farvenuancer til at differentiere produkterne. Køberen er den moderne kvinde, som ikke behøver at se økologi pakket i brune papæsker for at tro på produktets kvaliteter. Logoet forener i al sin enkelhed brand-navnets initialer med et naturelement, og resultatet er et elegant monogram, der udstråler moderne bæredygtighed.

Antos Oliven

EMBALLAGE: Moderne design med klare kontraster sælger de klassiske oliven. Enkelheden er i højsædet på dette emballagedesign til virksomheden i Aarhus, som er blevet rigtig godt modtaget i butikkerne. Designet af labelen har gjort produktet meget mere appetitligt og iøjnefaldende på supermarkedernes hylder.

Antos hummus og tzatziki

EMBALLAGE: Ægte græske specialiteter præsenteret i bægre med grafik inspireret af det græske øhav. Den klare blå farve i dette emballagedesign minder os om postkort-motiver og skønne ferier og giver et autentisk indtryk af produktet.

Fædrebryg specialøl

EMBALLAGE: Bryggeriet Fædrebryg er et initiativ opstartet i sommeren 2015 bestående af tre entusiastiske håndbryggere, som i enten Hornslet eller Aarhus brygger specialøl i limited edition.

Bryggernes egne silhouetter indgår i logoet, mens der til navngivning af øllene og etiketdesign er udviklet et koncept omkring fiktive figurer – alt fra superhelte og actionfilm til tegneseriefigurer og mytiske sagn.