GRAFISK DESIGN ÅRHUS

Har du søgt på termer som grafisk design Århus eller grafisk designer Århus, så har du ramt plet – du har nemlig fundet et grafisk bureau, der er særdeles kompetent på disse områder.

ThomasKristensen.com er en design-virksomhed i Hornslet mellem Århus og Randers, og vi tilbyder design til web og tryk. Vi har mere end 20 års erfaring i at udvikle hjemmesider, webdesign, webshops og tryksager heriblandt tidsskrifter, fagblade, flyers, magasiner, brochurer, reklameartikler og kataloger. Vores store erfaring inden for grafisk design gør, at vi har et solidt fundament til at kunne hjælpe jeres virksomhed med at udvikle dets visuelle identitet til et stilsikkert og professionelt brand.

Thomas Kristensen har gennem mange år været ansat som grafisk designer og art director på reklamebureauer i Århus og Randers, indtil han i 2008 startede som selvstændig under eget tag. Efterhånden har virksomheden udviklet sig til et netværksbaseret grafisk bureau med flere dygtige specialister, der arbejder individuelt eller som team efter behov. Der er brug for mere end en velfungerende æstetik i markedsføringen – fx. en tekstforfatter til at sammensætte de rette, inspirerende ord, der skaber forbindelse til målgruppen samt en professionel fotograf til at tage lige præcis dét foto, der fanger essensen af virksomhedens dna. Vi kan tilbyde hele pakken og kommer dermed hele vejen rundt for at markedsføre vores kunder.

Kontakt Thomas Kristensen for en snak om jeres behov på enten 20 72 15 83 eller mail@thomaskristensen.com.

Grafisk design Århus. Vi udarbejder tryksager (magasiner, kataloger og brochurer) i høj kvalitet. Vi er eksperter inden for grafisk design i Århus.

Magasindesign til VUC Aarhus’ årsskrift