GRAFIKER I ÅRHUS SØGER KREATIVE PROJEKTER

Har du søgt på grafiker Århus, så har du ramt helt rigtigt – du har nemlig fundet et team af kompetente grafiske specialister, der kunne blive din fremtidige samarbejdspartner omkring visuel markedsføring

ThomasKristensen.com er et grafisk bureau med kontorer i både Århus og Hornslet. Vores ekspertiser er at udvikle webdesign og layoute tryksager. Vi har mere end 20 års erfaring i at producere tryksager som fx tidsskrifter, fagblade, flyers, magasiner, brochurer, reklameartikler og kataloger. Online udvikler vi elegante hjemmesider og brugervenlige webshops, som præsenterer jeres produkt og ydelser på bedste vis og på alle måder lever op til de forventninger, brugerne har til online medier.

Vores store erfaring inden for grafisk design gør, at vi har et solidt fundament til at kunne hjælpe netop dig og din virksomhed med stort set hvilken som helst opgave inden for markedsføring. Vi har den webdesigner og grafiker i Århus, I har brug for til at udvikle jeres grafiske profil.

Thomas Kristensen har gennem mange år været ansat som grafiker på reklamebureauer, indtil han startede som selvstændig i 2008. Efterhånden har virksomheden udviklet sig til et netværksbaseret grafisk bureau med flere dygtige specialister inden for stort set alle områder af markedsføring, og tilsammen – eller hver for sig – kan vi tilbyde at være jeres marketingafdelings forlængede arm.

Tag kontakt til jeres fremtidige grafiker i Århus eller Hornslet for en snak om jeres behov på enten 20 72 15 83 eller mail@thomaskristensen.com.

Grafisk design Århus. Vi udarbejder tryksager (magasiner, kataloger og brochurer) i høj kvalitet. Vi er eksperter inden for grafisk design i Århus.

Magasindesign til VUC Aarhus’ årsskrift.
Se flere eksempler her »