GRAFIKER I AARHUS SØGER KREATIVE PROJEKTER

Har du søgt på grafiker Aarhus, så har du ramt helt rigtigt – du har nemlig fundet et team af kompetente grafiske specialister, der kunne blive din fremtidige samarbejdspartner omkring grafisk markedsføring.

ThomasKristensen.com er et grafisk bureau med kontorer i både Aarhus og Hornslet. Spidskompetencerne er at udvikle webdesign og layoute tryksager. Jeg har som mere end 25 års erfaring som grafiker med at lave layout til tidsskrifter, fagblade, flyers, magasiner, brochurer, reklameartikler og kataloger.

Online er vi et udviklerteam, som designer elegante hjemmesider og brugervenlige webshops, som præsenterer jeres produkt og ydelser på bedste vis og på alle måder lever op til de forventninger, brugerne har til online medier.

Jeg har gennem mange år været ansat som grafiker på reklamebureauer, indtil jeg startede som selvstændig i 2008. Efterhånden har ThomasKristensen.com udviklet sig til et netværksbaseret grafisk bureau med flere dygtige specialister inden for stort set alle områder af markedsføring, og tilsammen – eller hver for sig – kan vi tilbyde at være jeres marketingafdelings forlængede arm.

Min store erfaring inden for grafisk design giver mig et solidt fundament til at kunne hjælpe netop dig og din virksomhed med stort set hvilken som helst opgave inden for markedsføring. Måske er jeg den webdesigner og grafiker i Aarhus, I har brug for til at videreudvikle jeres grafiske profil?

Tag kontakt til jeres fremtidige grafiker i Aarhus eller Hornslet for en snak om jeres behov på enten 20 72 15 83 eller mail@thomaskristensen.com.

Grafisk design Århus. Vi udarbejder tryksager (magasiner, kataloger og brochurer) i høj kvalitet. Vi er eksperter inden for grafisk design i Århus.

Magasindesign til VUC Aarhus’ årsskrift.
Se flere eksempler her »