ONLINE MARKEDSFØRING – BLIV SET PÅ NETTET

Flere og flere virksomheder slås om at blive set online. Uden søgemaskineoptimering forbliver din virksomhed usynlig på nettet, og kunderne udebliver. Det flotte, professionelle webdesign, vi laver til kunderne, kan være ligegyldigt, hvis ingen finder hjemmesiden. Uden søgemaskineoptimering dukker hjemmesiden ikke op på Google. I samarbejde med jer finder vi frem til, hvad jeres kunder søger på for at finde jer. Og derefter tilpasser vi jeres tekst til formuleringer, som Google værdsætter.

Koster søgemaskineoptimering noget pr. klik?
Nej, ved organisk søgemaskineoptimering betaler du ikke pr. klik, som man gør ved f.eks. Google AdWords.

Hvornår kan jeg forvente resultater?
Modsat f.eks. Google AdWords skal man have tålmodighed, når det gælder søgemaskineoptimering. Søgemaskineoptimering er en proces, der tager tid. Når optimeringen er udført, er det op til søgemaskinerne at indeksere siderne. Når man ser de første resultater, betyder det ikke, at optimeringen er færdig med at virke. Optimeringen vil fortsætte sin effekt fremadrettet, så længe man kontinuerligt vedligeholder optimeringen.

Kan jeg se om det virker?
Vi anbefaler vores kunder at få sat tracking op på hjemmesiden. Til tracking anbefaler vi, at man bruger Google Analytics, som er et effektivt værktøj, der nemt og hurtigt giver et overblik over, hvad der fungerer, inden for online markedsføring for jeres virksomhed. Vi hjælper med opsætningen af Google Analytics.

Genvejen til synlighed
Google AdWords er en effektiv måde, at få reklamer ud til forbrugere, som søger lige præcist på det, du sælger. Man kan vælge at få vist sine annoncer flere steder med Google AdWords – enten kan man få dem vist sammen med de organiske søgninger på Google, eller også kan man vælge at få vist dine annoncer på Google’s Indholdsnetværk. Indholdsnetværk er hjemmesider, som udover at vise eget indhold også tillader reklamer fra Google AdWords.

AdWords det kan jeg da selv!
Det kan du også godt, konceptet bag Google AdWords er, at brugeren selv laver sine annoncer. Der er som sådan ikke noget svært i, at komme i gang med Google AdWords. Det er bare vigtigt at pointere, at sætter man sig ikke ordenligt ind i hvordan Google AdWords fungerer, så kan det blive en ret bekostelig affære. Dertil er det også vigtigt at understrege, at når annoncerne først kører, så er det ikke bare at lade dem passe sig selv.

Value for money
Vi hjælper dig med at få det optimale ud af dine annoncekroner i Google AdWords. I sætter beløbet, I ønsker at bruge hver måned, og vi udformer jeres annoncer og laver en søgeordsanalyse, så vi sikrer os, at vi bruger de helt rigtige søgeord. Herefter er det helt op til dig, om du vil lade os administrere dine annoncer, eller om du selv vil kaste dig ud i det.

Hvordan kommer jeg i gang?
Du kontakter os enten pr. mail eller telefon, her tager vi en dialog omkring jeres ønsker og muligheder inden for Google AdWords. Herefter foretager vi en analyse af jeres hjemmeside, udvælger søgeord og søgesætninger (oftest i samarbejde med dig) og sætter dine annoncer op på din egen konto. Har du ikke en konto, hjælper vi dig naturligvis med, at få sat en op.

Hvorfor bruge Google Places?
Med Google Places opnår din virksomhed optimal eksponering i lokalområdet ved lokale søgninger. Ifølge Google er ca. 20 % af alle søgninger på Google lokale søgninger. Sælger du et produkt eller en ydelse, der henvender sig primært til kunder i lokalområdet, så er Google Places en effektiv måde at få visninger på.

Hvor får jeg visninger?
Google Places giver både visninger under Google Kort/Maps og i den organiske del af Google. Places søgningerne ser anderledes ud end de almindelige søgninger. Ved en Google Places søgning vises et kort øverst i højre side, hvor lokale virksomheder er fremhævet med en rød markering, som tiltrækker opmærksomhed fra brugeren.

Hvordan gør vi?
Vi hjælper virksomheder med at få opsat en effektiv Google Places-profil. Vi hjælper med at opsætte profilen med relevant information i form af relevante tekster, billeder, videoer osv.

Facebook er i dag den største spiller inden for sociale medier. I dag har over 3 millioner danskere en profil på Facebook. Med så mange brugere gør det Facebook til et optimalt sted for online markedsføring og bør/skal indgå i en hver online-virksomheds strategi for online markedsføring.

Målrettede Annoncer
Som med Google AdWords er det også muligt med Facebook annoncer, at målrette dine annoncer til præcist den målgruppe du ønsker via søgeord, ud over søgeord i Facebook kan man yderligere indsnævre målgruppen med informationer omkring køn, alder, civilstatus, interesser, hvilket giver den optimale mulighed for at ramme præcist din målgruppe.

Facebook pages
Som man opretter en person profil på Facebook så kan man også oprette en virksomhedsprofil på Facebook, dette kan være yderst effektivt til f.eks. branding, nyheder, salg og/eller kommunikation mellem virksomheden og kunderne. Det er dog vigtigt at huske, at en Facebook virksomhedsprofil – ligesom virksomhedens egen hjemmeside – kræver, at man løbende holder siden opdateret.