SAMARBEJDSPARTNERE – DEM VI IKKE KAN UNDVÆRE

Search Partners

Vores uundværlige Google-certificerede search bureau og ekspert i Google Ads (Adwords på gammeldansk). Search Partners arbejder ikke kun med Google Ads, Google Shopping og betalt annoncering på Facebook, LinkedIn, Bing og YouTube m.m. men arbejder også med at løfte kundernes egne kompetencer på området ved at afholde fx kurser i AdWords, facebookstrategier og -annoncering. Perfektionistisk drevet og med fokus at give kunden værdi for hver en krone.
www.searchpartners.dk

2BeSeen

Det yderst kompetente og erfarne seo-bureau, som vi er så heldige at dele kontor med. 2BeSeen hjælper kunderne med – via de rette strategiske tiltag – at komme foran konkurrenterne på Google. De udvikler og optimerer løbende alle de organiske SEO-tiltag, de har foretaget for kunderne, så det ikke bare virker her og nu men også på længere sigt har stor effekt. 2BeSeen ved hvad der vægtes højest af Google, fx. content og linkbuilding, og prioriterer indsatsen og budgetterne derefter.
www.2beseen.dk

Webdesigner Aarhus

Er det mon den mest alsidige og pålidelige webdesigner Aarhus kender til? Lokalt forankret i midtbyen og samtidig med internationalt udsyn. Den globale inspiration fra internationalt anerkendte webdesignere fornægter sig ikke i Webdesigner Aarhus’ arbejde, som står på skuldrene af giganter i branchen. Ikke nødvendigvis en first mover, men hurtig til at opfange aktuelle modetendenser, som bliver omdannet til moderne webdesign – æstetik og teknik i forening.
www.webdesigneraarhus.dk

Home Junkie

Kendt for de smarte flisestickers, altså klistermærker der tåler vand og rengøring og som fjernes nemt uden at efterlade spor på overfladen. Den kreative kvinde bag, Matilde Fevre, er samtidig en ferm kommunikationskonsulent, som har stor erfaring med hvad der virker online og på sociale medier. Denne erfaring deler hun glædeligt ud til især mindre virksomheder, som ønsker at kommunikere særdeles præcist og effektivt for at få mest mulig værdi for deres markedsføringsbudget.
Flise stickers i Danmark: www.homejunkie.dk und in Deutschland heissen sie Fliesenaufkleber: www.home-junkie.de

Art by Jacob

Med udstillinger i det meste af Danmark og værker præsenteret i boligblade er ArtbyJacob.dk en kunstner, som bestemt har sat sit aftryk på kunsten. Hans stil er vild, ukontrollerbar og samtidig med et sådan udtryk, at øjet oplever et kontrolleret abstrakt værk. Kunstplakater og originale malerier bliver kreeret i atellieret og solgt i webshoppen. ArtbyJacob.dk udforsker og udfordrer altid det abstrakte i sin forfølgelse på at overraske beskueren. www.artbyjacob.dk