Cases2019-01-24T10:17:43+01:00

HVAD DU SER, ER HVAD DU FÅR

Det nyeste. Det bedste. Det, vi gerne vil vise jer. Her kan I se lidt af det, vores grafiker og webdesigner har arbejdet med på det seneste.

FORNY DIT HJEM PÅ FÅ MINUTTER MED FLOTTE FLISE STICKERS

Er du klar til at forny din bolig på få minutter? Hos vores samarbejdspartner HomeJunkie.dk finder du inspiration til nyt badeværelse og køkken på den nemme måde. Vi har designet flere fine motiver til webshoppens flisestickers, som bliver trykt på vandafvisende folie.

Vores team af webshop-udviklere har designet Home Junkies SmartWeb-løsning, som er supernem at redigere og tilpasse efter behov for kunden. Skal vi også hjælpe JER i gang med e-handel?

DOKUMENTHÅNDTERING I SMUK INDPAKNING

EDH Technologys softwareløsninger håndterer store virksomheders fakturaer og dokumenter på en yderst smidig og effektiv måde. Og nu har de også fået en velkomponeret webløsning, der matcher niveauet af deres professionelle software.

Selvfølgelig udviklet i WordPress med fokus på brugervenlighed, iøjnefaldende design og søgemaskinevenlig tekst. Se hjemmesiden her

HELL OF A PARTY!

Kopiband når de er bedst … kun få kan lave en fest som det forrygende Hell Friis Over Band. Med en professionel fotograf til rådighed, var ingredienserne klar til at designe en stemningsfuld hjemmeside med fullscreen baggrundsbilleder fra bandets koncerter.

Og med integration af bandets facebookside, er der automatisk opdatering af nyheder og dermed liv på hjemmesiden. Se løsningen på www.hellfriisoverband.dk

NYT LOGO MED KLAR AARHUS-PROFIL

VUC Aarhus gennemgik ved årsskiftet en stor forandring ved at skifte navn til Aarhus HF & VUC. Fokus skulle nu ligge på, at her var det oplagte gymnasiale tilbud lige midt i Aarhus by, og med dette udgangspunkt blev der udviklet et grafisk design med en simplificeret Aarhus-skyline med nogle af byens mest ikoniske pejlemærker.

Den specialudviklede typografi er der også arbejdet videre med, da der var behov for at tegne nye, unikke bogstaver til logoet.

ONLINE-RENOVERING AF DEN GAMLE KRO

Den Gamle Kro i Hornslet vil altid være gammel, men derfor kan man sagtens være frisk og moderne alligevel. Med den nye re-designede hjemmeside, præsenteres menuer, værelser, selskabslokaler og alt hvad kroen ellers tilbyder på en langt mere æstetisk og overskuelig vis.

Hjemmesiden er designet og udviklet af ThomasKristensen.com og kan ses på www.gamlekro.dk

EKSKLUSIV BROCHURE TIL SCANPANS KOBBERSERIE

Maitre D’ er en elegant serie af miniature køkkenudstyr fra Scanpan i højglanspoleret kobber og stål. Lige nu er en friskpresset brochure på vej ud i Europa – layoutet og produceret af ThomasKristensen.com. Få et eksemplar hos din lokale forhandler eller
se den her

ANBEFALET AF GOURMETKOKKE

Scanpans kvalitets-køkkengrej kender de fleste danskere til, og faktisk har deres gryder og pander et mindst lige så godt omdømme andre steder i verden. For Scanpan-brandet har høstet anerkendelse i resten af Europa såvel som fjerne egne som USA, Kina, Japan og Australien.

Nu er det nye produktkatalog 2017 klar på foreløbig fire sprog – og som du kan se i kataloget på dansk her  har flere kendte, danske kokke givet grejet deres varmeste anbefalinger. Layout, rentegning og billedbehandling af ThomasKristensen.com

GRÆSK STENFRUGT I NY EMBALLAGE

Nogle kommer uden sten og kaldes derfor bare frugt – græsk betyder antikt, men disse er friske og sprøde. Ægte græske oliven når de er bedst …

ThomasKristensen.com  har designet ny etiketserie til Antos Oliven, som fås i de fleste dagligvarekæder i Danmark.

VISUELT LØFT TIL KLASSISK HERREGÅRD

Herregården Ristrup Hovedgaard er både et landbrug og hyggeligt bed and breakfast. Ristrup er første gang omtalt i det 14. århundrede og er derfor det ældste sted, vi endnu har leveret logodesign til.

Vores ekspertise inden for design har resulteret i et meget beskrivende og levende logo, som vi er stolt over at levere til Ristrup Hovedgaard.

MARKEDSFØRING AF MIKROBRYG

Bryggeriet Fædrebryg er et initiativ opstartet i sommeren 2015 bestående af tre entusiastiske håndbryggere, som i en garage i Hornslet brygger udsøgte specialøl.

Vi har stået for design af Fædrebrygs logo og hjemmeside samt de mange forskellige øletiketter til de forskellige øltyper. Samtidig har vi løbende leveret profilbeklædning med logo-tryk på.

Tjek garagebryggeriets hjemmeside på Fædrebryg.dk – SKÅL!

SYNLIG SUNDHED ONLINE

Aculife og Body Circle er to virksomheder med stærke sundhedsprofiler inden for akupunkturbehandling og fysiurgisk massage.

Lokale og veluddannede kræfter står bag de to nystartede virksomheder der i den grad bidrager til mulighederne for velvære og skønhedsbehandlinger i Hornslet. Vidste du fx at man kan behandle rynker effektivt og skånsomt med akupunktur?

Thomaskristensen.com har lavet logodesign og online profiler for begge virksomheder. Skal vi også hjælpe jer med et velkomponeret logo og en stærk online-profil?

VIDEOREDIGERING TIL KAJAKENERGI

Kajakenergi.dk tilbyder mere end 20 timers videoguides om bedre roteknik, fysisk træning, øget sikkerhed, udstyr og turroning. Alle sammen er på dansk og kan være til stor hjælp for kajakentusiaster i hele landet.

ThomasKristensen.com har designet Kajakenergi’s logo og har produceret deres videointro, som kan ses her www.youtube.com/watch?v=6tXub9kNryY. Vi har specialister på hvert sit område og produktion af simple videoer, videoanimationer og præsentationsvideoer vil også kunne udarbejdes hos ThomasKristensen.com.

INNOVATIVE GRILL-MULIGHEDER I NYT 2017-KATALOG

Weber præsenterer igen i år spændende nyheder både på grill-siden og på intelligent nyt tilbehør. Hold øje med din lokale forhandler, som snart kan løfte sløret for det nye udstyr.

ThomasKristensen.com har bidraget med layout, rentegning og billedbehandling af forhandlerkatalogerne til Danmark, Norge, Sverige og Finland.

OPNÅ POSITIV OPMÆRKSOMHED OG INTERESSE PÅ MESSEN

Motionsfeltet.dk er Danmarks største cykelmotions-portal, og på vinterens messer reklamerer de kraftigt for de mange fordele, der er ved at komme med på deres cykelhold Team Motionsfeltet.

Grafisk design og billedbehandling af messevæg, hjemmeside m.m. har ThomasKristensen.com stået for – skal vi også gøre jeres virksomhed klar til messe?