Efter mange års arbejde med webdesign har vi noteret os, hvad næsten alle kunder efterspørger: En hjemmeside hvor der er tænkt over det hele! Derfor har vi sammensat dette fantastiske tilbud, hvor du for kr. 14.995,- får en moderne og professionel hjemmeside med det hele.

SE HER HVAD PAKKEN INDEHOLDER:

pakketilbud - webdesign

På hjemmesiden her ses utallige referencer med forskellige webdesign. I pakketilbudet er det designskabelonen på billedet til venstre, vi tager udgangspunkt i (referencen kan ses her). Den vil selvfølgelig kunne tilpasses på utallige måder mht. farver, skrifter, indhold m.m., så den rammer jeres stil.

Pakketilbudet giver jer en hjemmeside med op til 5 sider samt call-to-action og kontaktformular i bunden af alle sider.

pakketilbud - wordpress

Hjemmesiden bygges op i open source systemet WordPress, som er det mest udbredte system på verdensplan. Det er din garanti for en platform, der løbende udvikler sig og bliver forbedret – uden ekstra omkostninger. Systemet er gratis at bruge.

Du vil efterfølgende selv kunne redigere hjemmesiden, eller du kan bede os om at gøre det for en fair timepris.

pakketilbud - tekst

Kort, konkret og klikbart. På nettet læser vi helst kun små tekstafsnit af gangen, og derfor inddeler vi teksten i overskuelige små enheder.

Jeres input til teksten kan være en eksisterende brochure eller en gammel hjemmeside. Vi gennemlæser teksten, retter stave- og kommafejl, tilføjer overskrifter og omformulerer dele af teksten, så den fremstår indbydende og søgevenlig – og forhåbentlig får den potentielle kunde til at tage kontakt til jer.

pakketilbud - fotos til hjemmeside

Vi har adgang til en database med millioner af fotos, grafik, baggrunde m.m. Med disse som supplement til dine egne fotos har vi alle muligheder for at lave en smuk og indbydende hjemmeside. Et vist omfang af billedbehandling indgår også i pakken.

Har I brug for at få en fotograf ud til at tage billeder hos jer, er det også en mulighed. Tillægsprisen for miljø- og portrætbilleder er kr. 2.800,- pr. lokation i Aarhus-området.

pakketilbud - seo

Alle har brug for at få sin virksomhed markedsført, og Google er et oplagt sted at starte. Ved at målrette sine tekster og sætte unikke titler på alle hjemmesidens sider, har man opnået en stor del af det, som Google vægter højt, når den skal prioritere, hvilke hjemmesider, der skal højt op på ranglisten.

Dette SEO-arbejde er inkluderet i pakken. Det er ingen garanti for, at I kommer højt op på lige præcis jeres søgeord, men chancerne er kraftigt forbedret.