Tryksager 2018-05-01T14:03:15+00:00

EFFEKTIVE OG ELEGANTE TRYKSAGER

Vi ved, hvor vigtig et godt grafisk design er – derfor har vi konstant et øje på nye tendenser i branchen og modeverdenen. Et professionelt design er gennemtænkt, så der går en målrettet grafisk linie gennem alt – lige fra virksomhedens brevpapir, visitkort, emballage til hjemmeside.

ThomasKristensen.com er specialist i trykte medier og har i mere end 20 år arbejdet med layout af katalog, brochure, magasin, flyers, skilte, bannere, messestande, reklameartikler og meget mere. Alt fra de simple opgaver i små oplag til den elegante tryksag, hvor der er kælet ekstra meget for detaljen i layoutet og materialevalget.

På vores reklamebureau i Hornslet nord for Århus kan vi fremvise flere flotte eksempler på tryksager designet af en erfaren grafiker. Alle vores tryksager bliver trykt på FSC- og svanemærkede trykkerier i Århus og omegn.

Layout og produktion af katalog til Rambøll

BROCHURER, KATALOGER OG FLYERS

deco_tryk4Layout og produktion
af Webers B2B-katalog
Se det her

deco_tryk3Layout og rentegning
af Webers Grillskole
Se det her

deco_tryk5Layout og produktion af
Scanpan opskrifthæfte
Se det her

deco_tryk3Layout og produktion af
Scanpans produktkatalog
Se det her

deco_tryk_bilBildekoration – Tømrer Kurt Krogh

deco_tryk_rollupRoll-up bannere – Carboncykler.dk

Emballagedesign – Antos®

Ring-brochure – ICE by Kranz

Er du en nystartet virksomhed har du straks brug for at markedføre dit firma. Men du har brug for at starte simpelt og billigt, uden dog at gå på kompromis med det gode design og den professionelle markedsføring.

Start med en hjemmeside, et visitkort og en flyer, hvor du kan fortælle om dit produkt og dine ydelser. Layout og tryk af dette kan gøres til priser, hvor alle kan være med, selvom budgettet er stramt i starten.

Enkeltsidet flyers, M65-foldere, brochurer og kataloger … vi står for layout og rentegning, rådgivning mht. disponering af indholdet, papirkvaliteter og evt. efterbehandling. Kom ind og se nogle eksempler i vores grafiske udstilling og få en pris udregnet med det samme.

Vi håndterer grafisk design og produktion af alt fra annoncer til kataloger. Fra labels/klistermærker til storformatprint – og meget mere. Og for os gør det ingen forskel, om du som kunde ønsker den hurtige og billige løsning, eller om du ønsker kompromisløs kvalitet med fokus på unikt og målrettet design.

Firmabilen – især hvis det er en varevogn – er en meget virkningsfuld rullende reklame, som du ikke bør undlade. Vi tilbyder også facadeskilte, byggeskilte, flag, bannere og meget andet til den udendørs reklame.