Grafisk design Århus 2018-01-03T14:25:51+00:00

GRAFIKER / GRAFISK DESIGNER AARHUS

Har du søgt på grafisk design Århus eller grafiker Århus, så har du ramt plet – du har nemlig fundet vores reklamebureau, og vi er vældig dygtige på disse områder.

ThomasKristensen.com er et reklamebureau i Hornslet mellem Århus og Randers, og vi tilbyder design til web og tryk. Vi har mere end 20 års erfaring i at udvikle hjemmesider, webdesign og tryksager heriblandt tidsskrifter, fagblade, flyers, magasiner, brochurer, reklameartikler og kataloger. Vores store erfaring inden for grafisk design gør, at vi har et solidt fundament til at kunne hjælpe netop dig og din virksomhed med nærmest hvilken som helst opgave inden for markedsføring.

Thomas Kristensen har været ansat som grafiker og art director på reklamebureau i Århus gennem mange år, indtil han i 2008 startede som selvstændig. Efterhånden har virksomheden udviklet sig til et netværksbaseret grafisk bureau med flere dygtige specialister, der arbejder individuelt eller som team efter behov. Hvis du har googlet grafiker Århus og kommet frem til denne hjemmeside, er det et bevis på, at vi også har helt styr på det med søgemaskineoptimering 🙂

Kontakt Thomas Kristensen for en snak om jeres behov på enten 20 72 15 83 eller mail@thomaskristensen.com.

Grafisk design Århus. Vi udarbejder tryksager (magasiner, kataloger og brochurer) i høj kvalitet. Vi er eksperter inden for grafisk design i Århus.

Magasindesign til VUC Aarhus’ årsskrift