Bloggen 2017-03-08T13:56:37+00:00

HER FÅR DU INDBLIK I VORES ARBEJDE

Bloggen viser lidt af det, vores grafiker og webdesigner har kreeret på det seneste.

1011, 2017

ONLINE-RENOVERING AF DEN GAMLE KRO

Den Gamle Kro i Hornslet vil altid være gammel, men derfor kan man sagtens være frisk og moderne alligevel. Med den nye re-designede hjemmeside, præsenteres menuer, værelser, selskabslokaler og alt hvad kroen ellers tilbyder på en langt mere æstetisk og overskuelig vis.

Hjemmesiden er designet og udviklet af ThomasKristensen.com og kan ses på www.gamlekro.dk

110, 2017

EKSKLUSIV BROCHURE TIL SCANPANS KOBBERSERIE

Maitre D’ er en elegant serie af miniature køkkenudstyr fra Scanpan i højglanspoleret kobber og stål. Lige nu er en friskpresset brochure på vej ud i Europa – layoutet og produceret af ThomasKristensen.com. Få et eksemplar hos din lokale forhandler eller
se den her

3008, 2017

ANBEFALET AF GOURMETKOKKE

Scanpans kvalitets-køkkengrej kender de fleste danskere til, og faktisk har deres gryder og pander et mindst lige så godt omdømme andre steder i verden. For Scanpan-brandet har høstet anerkendelse i resten af Europa såvel som fjerne egne som USA, Kina, Japan og Australien.

Nu er det nye produktkatalog 2017 klar på foreløbig fire sprog – og som du kan se i kataloget på dansk her  har flere kendte, danske kokke givet grejet deres varmeste anbefalinger. Layout, rentegning og billedbehandling af ThomasKristensen.com

903, 2017

GRÆSK STENFRUGT I NY EMBALLAGE

Nogle kommer uden sten og kaldes derfor bare frugt – græsk betyder antikt, men disse er friske og sprøde. Ægte græske oliven når de er bedst …

ThomasKristensen.com  har designet ny etiketserie til Antos Oliven, som fås i de fleste dagligvarekæder i Danmark.

803, 2017

VISUELT LØFT TIL KLASSISK HERREGÅRD

Herregården Ristrup Hovedgaard er både et landbrug og hyggeligt bed and breakfast. Ristrup er første gang omtalt i det 14. århundrede og er derfor det ældste sted, vi endnu har leveret logodesign til.

Vores ekspertise inden for design har resulteret i et meget beskrivende og levende logo, som vi er stolt over at levere til Ristrup Hovedgaard.

802, 2017

MARKEDSFØRING AF MIKROBRYG

Bryggeriet Fædrebryg er et initiativ opstartet i sommeren 2015 bestående af tre entusiastiske håndbryggere, som i en garage i Hornslet brygger udsøgte specialøl.

Vi har stået for design af Fædrebrygs logo og hjemmeside samt de mange forskellige øletiketter til de forskellige øltyper. Samtidig har vi løbende leveret profilbeklædning med logo-tryk på.

Tjek garagebryggeriets hjemmeside på Fædrebryg.dk – SKÅL!

212, 2016

SYNLIG SUNDHED ONLINE

Aculife og Body Circle er to virksomheder med stærke sundhedsprofiler inden for akupunkturbehandling og fysiurgisk massage.

Lokale og veluddannede kræfter står bag de to nystartede virksomheder der i den grad bidrager til mulighederne for velvære og skønhedsbehandlinger i Hornslet. Vidste du fx at man kan behandle rynker effektivt og skånsomt med akupunktur?

Thomaskristensen.com har lavet logodesign og online profiler for begge virksomheder. Skal vi også hjælpe jer med et velkomponeret logo og en stærk online-profil?

1111, 2016

VIDEOREDIGERING TIL KAJAKENERGI

Kajakenergi.dk tilbyder mere end 20 timers videoguides om bedre roteknik, fysisk træning, øget sikkerhed, udstyr og turroning. Alle sammen er på dansk og kan være til stor hjælp for kajakentusiaster i hele landet.

ThomasKristensen.com har designet Kajakenergi’s logo og har produceret deres videointro, som kan ses her www.youtube.com/watch?v=6tXub9kNryY. Vi har specialister på hvert sit område og produktion af simple videoer, videoanimationer og præsentationsvideoer vil også kunne udarbejdes hos ThomasKristensen.com.

311, 2016

INNOVATIVE GRILL-MULIGHEDER I NYT 2017-KATALOG

Weber præsenterer igen i år spændende nyheder både på grill-siden og på intelligent nyt tilbehør. Hold øje med din lokale forhandler, som snart kan løfte sløret for det nye udstyr.

ThomasKristensen.com har bidraget med layout, rentegning og billedbehandling af forhandlerkatalogerne til Danmark, Norge, Sverige og Finland.

2810, 2016

OPNÅ POSITIV OPMÆRKSOMHED OG INTERESSE PÅ MESSEN

Motionsfeltet.dk er Danmarks største cykelmotions-portal, og på vinterens messer reklamerer de kraftigt for de mange fordele, der er ved at komme med på deres cykelhold Team Motionsfeltet.

Grafisk design og billedbehandling af messevæg, hjemmeside m.m. har ThomasKristensen.com stået for – skal vi også gøre jeres virksomhed klar til messe?

808, 2016

STILSIKRE STÅLSMYKKER I NY BROCHURE

Der er fart på byKranz, som fra sin base i Egå ved Aarhus har designet og lanceret adskillige nye smykkekollektioner i år. Stål er det foretrukne materialevalg, der rummer en lang række fordele. Det er stabilt og slidstærkt, og en særlig over­flade­­behandling er med til at sikre smykkerne en lang holdbarhed.

Find byKranz-smykkerne hos din lokale forhandler, hvor du også kan få fingrene i de nye brochurer – layoutet og produceret af ThomasKristensen.com.

1606, 2016

BRANDING AF BRÆNDE

Selvom sommersolen varmer udenfor, og dit brænde- eller pillefyr holder en pause, kommer frosten igen, før vi aner det. Og så er det godt at vide, at Djurs Brændesalg står for levering af kvalitetsbrænde og -træpiller til hele Østjylland. Nu har Djurs Brændesalg fået ny hjemmeside – ThomasKristensen.com står bag designet af den nye visuelle identitet og hjemmeside, herunder design af logo samt fotos og billedbehandling.

Se resultatet på www.djursbraendesalg.dk eller her på siden.

Load More Posts